Amsterdamse fietskoeriers trappen nog harder op de pedalen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Amsterdamse fietskoeriers trappen nog harder op de pedalen


Het nieuwe online platform BIJONS.Amsterdam en Fietskoeriers.nl hebben op de Webwinkelvakdagen hun samenwerking aangekondigd. Door deze samenwerking is het mogelijk voor lokale winkels in Amsterdam om goedkoper, sneller en volledig CO2-neutraal te leveren aan hun klanten in de stad.

De aangesloten winkels van bij BIJONS.Amsterdam kunnen vanaf 1 februari hun klanten nieuwe bezorgingsopties aanbieden die CO2-neutraal zijn. Same day delivery, bezorging op dezelfde dag wordt aan de winkeliers aangeboden voor € 5,95. Alles wat vóór 14.00 uur ‘s middags is besteld, wordt diezelfde dag tussen 18.00 en 21.00 uur thuis geleverd. Spoedbezorging door Fietskoeriers.nl kan zelfs binnen 90 minuten, maar is wel 10 euro duurder.

Mogelijk ook buiten de ring

In eerste instantie worden deze bezorgingen uitgerold voor de wijken binnen de ring en onder het IJ, maar er wordt gekeken naar mogelijkheden om dit zo snel mogelijk ook voor Noord en voor stadsdelen buiten de ring in te voeren.

Dit aanbod van bezorgen is alleen beschikbaar voor winkels die zijn aangesloten bij het retail platform BIJONS.Amsterdam, het nieuwe initiatief dat onder andere in samenwerking met de Gemeente Amsterdam afgelopen november is gestart. Naast betere online vindbaarheid van de Amsterdamse winkels streeft het platform onder andere ook naar betere en duurzamere bezorgmethodes, makkelijkere en goedkopere betaalmethodes en betere deals met e-commerce software leveranciers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven