Ga naar hoofdinhoud

Extech printers naar Handheld Europe


Extech Instruments, leverancier van portable printers, heeft Handheld Europe AB aangewezen als partij om de draagbare printers binnen Europa te distribueren.

De core business van Handheld Europe bestaat uit rugged portable computers en dus denken beide partijen dat de mobiele printers van Extech hier een goede aanvulling op vormen. Maxa Technologies (Maxatec), de hoofddistributeur voor Extech in Europa, was al langer op zoek naar nieuwe partners om de producten in Europa te vermarkten. Het heeft nu in Handheld Europe een toegewijd en ervaren partner gevonden.

Completer
“Met de Extech printers erbij kunnen we een nog completere oplossing bieden aan onze partners”, zegt directeur Thomas Löfblad van Handheld Europe. In het netwerk van Handheld Europe zitten veel eindgebruikers in onder meer het warehouse management, maar ook in bijvoorbeeld retail, horeca en parkeersystemen. Die hebben niet alleen behoefte aan rugged handheld computers, maar natuurlijk ook aan portable printers. Ook general manager Tony Revis van Extech Data Systems en directeur Andrea Percival van Maxa Technologies tonen zich zeer verheugd met het nieuwe partnership. “Zeer veelbelovend voor Maxatec en Extech”, zegt Percival.
Handheld Europe AB is in 1997 opgericht en is vandaag de dag een van de toonaangevende leveranciers in Europa van rugged computers voor onder meer bosbouw, transport, logistiek en militaire toepassingen.
Extech Data Systems, onderdeel van Extech Instruments, is een van de grootste producenten wereldwijd van portable printers. Maxatec tenslotte is wereldwijd distributeur van printers, randapparatuur en bijbehorende diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven