EVC reduceert tijd en afval op Logistica • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

EVC reduceert tijd en afval op Logistica

Doculabel van EVC

Het Doculabel systeem van verpakkingenspecialist EVC Verpakking is een alternatief voor de ‘plakzak’ met verzenddocument op verzenddozen en andere verpakkingen.

De voordelen van Doculabel ten opzichte van deze ‘plakzak’ zijn onder meer dat het aanbrengen op de colli aanzienlijk sneller en eenvoudiger kan en dat het systeem geen afval voortbrengt. Hierdoor is het Doculabel systeem ook nog eens vaak goedkoper dan de gebruikelijke oplossingen. De Doculabel dispenser wordt eenvoudig aan de werkplek bevestigd.

Maten
Doculabel is beschikbaar in de maten A6, A5 en DIN Long. Maat A6 is de dubbele vouwtechniek, het welbekende ‘postkaart’ formaat. Formaat A5 is de enkele vouwtechniek, oftewel het document in de maat A4 1 maal gevouwen. DIN Long is de 3 dubbele vouwtechniek, ook wel bekend als het ‘kabinet’ of ‘acceptgirokaart’ formaat. Met deze maten denkt EVC iedere gebruiker van ‘plakzakken’ te kunnen bedienen.

Video
Het systeem is te zien op de Logistica 2015, maar is voor het eerst getoond op de vorige Macropak en Empack; De video toont de werking.

EVC Verpakking hal/stand 09/B057

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven