Eurojob neemt Halkers over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Eurojob neemt Halkers over


Halkers personeelsdiensten, gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling binnen de bouwsector, is overgenomen door Arbeidsbemiddelingsbureau Eurojob. De verkoop omvat alle Halkers activiteiten die vanuit het hoofdkantoor in Groesbeek worden verricht.

Halkers blijft onder eigen naam opereren. Klanten zullen verder dan ook weinig merken van de overname.

Hoog gekwalificeerd
Het doel van Eurojob  is om samen met haar overige werkmaatschappijen binnen diverse sectoren een totaaloplossing op het gebied van personeelsvoorziening te kunnen bieden. Naast de bestaande activiteiten van Eurojob, dat zich heeft gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van voornamelijk Pools personeel, bemiddelt Halkers hoog gekwalificeerd Duits bouwpersoneel. Binnen de bouwsector onderscheidt Halkers zich onder meer door het uitzenden van bouwpersoneel dat beschikt over een volledige set bouwgereedschap.

Eurojob International Holding BV is de moedermaatschappij van Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling, Allert Uitzendbureau, Housing & Transport Facilities  en Eurojob Agencja Polen. Eurojob richt zich op het uitzenden en detacheren van Midden- en Oost-Europees personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt.
Na de overname zet de Eurojob International Holding dagelijks ruim 1.250 medewerkers aan het werk binnen de diverse vakgebieden en beschikt over een vast personeelsbestand van ruim 2.500 medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven