Ga naar hoofdinhoud

Eurindustrial verhuurt logistiek centrum Moerdijk


Eurindustrial, de vastgoedbeleggingsmaatschappij, gespecialiseerd in logistiek vastgoed, heeft een nieuwe huurder gevonden voor het logistiek centrum in Moerdijk. Het pand was voor verhuur beschikbaar gekomen door het faillissement vorig jaar van Rynart Transport. De nieuwe huurder is ALS (Freight Management Nederland) BV. Het bedrijf tekent een huurovereenkomst met een looptijd tot 1 januari 2016.

Dertien kantoren
ALS (Freight Management Nederland) BV is onderdeel van ALS (Freight Management Group) Ltd. De onderneming is gespecialiseerd in wereldwijd transport van bijzondere ladingen, general forwarding, construction equipment logistics, supply chain management, project forwarding, chartering en warehousing. ALS heeft dertien kantoren in Europa en heeft daarnaast vestigingen in Hong Kong en Singapore.

Vijftien logistieke centra
De vastgoedportefeuille van het Arnhemse Eurindustrial NV is door deze verhuurovereenkomst weer volledig bezet.  Eurindustrial is, met een belegd vermogen van 145 miljoen euro, één van de grootste beleggers in logistiek vastgoed in Nederland. De vastgoedportefeuille bestaat uit vijftien logistieke centra, die samen bestaan uit 191.699 m² op- en overslagruimte en 20.872 m² kantoren. In het aandelenkapitaal nemen momenteel zeventien institutionele beleggers deel.
De transactie in Moerdijk werd begeleid door DTZ Makelaars in Breda in samenwerking met Ooms Makelaars in Rotterdam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven