Emrol en Ecobat gaan samen verder • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Emrol en Ecobat gaan samen verder


Ecobat heeft de aandelen van Emrol verworven. De samenvoeging moet verdere groei van beide bedrijven waarborgen.

Ecobat en Emrol, dat afgelopen jaren zelf diverse overnames deed, bundelen hun krachten. Beide bedrijven spreken over een ‘mooie stap in de verdere groei’. Het productaanbod van beide bedrijven vult elkaar uitstekend aan, aldus de ondernemingen.

Pieter Jacobs, managing director Emrol: “Door toe te treden tot het Ecobat team maken we ons klaar voor de toekomst. Zo versterken we het aanbod naar onze klanten en kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden.”

De klanten van de twee bedrijven kunnen op de vertrouwde service blijven rekenen. Zowel het customer service team als de account managers blijven hun aanspreekpunt voor al hun vragen. Ook het service team blijft beschikbaar. De vestiging van Emrol in Malle blijft behouden.

Ecobat
Ecobat produceert en recyclet lood en is actief op 4 continenten. Binnen de groep behoort Emrol nu tot de divisie Ecobat Battery. Dit is de Europese tak van de groep gespecialiseerd in de distributie en verkoop van batterijen met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Meer info kan je terugvinden op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven