Ga naar hoofdinhoud

Empack 2015 telt ruim 300 standhouders


Empack 2015 en Label&Print in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch zijn dit jaar samen goed voor ruim 330 standhouders uit de verpakkingssector. De verpakkingsbeurs is geopend op 15 en 16 april.

De aanbieders van print- en etiketteerapparatuur zijn voor een deel geconcentreerd in een tweede beurs: Label & Print. Daarvan zijn er ongeveer 80 actief op het vlak van Label&Print, wat dit jaar door easyFairs is opgewaardeerd tot een tweede beurs. De beursorganisatie laat zich daarbij naar eigen zeggen leiden door Europese ontwikkelingen, die de behoefte voeden aan een eigen vakbeurs op het gebied van printing, labelling en converting. Een van de redenen daarvoor is volgens easyFairs de krimpende grafische sector, waardoor aanbieders van drukpersen en printers hun focus noodgedwongen steeds meer op de verpakkingssector leggen. Ook op het gebied van eindverpakken is er een divers aanbod van standhouders. Deze voorbeschouwing biedt een compilatie van seminars en beursnieuwtjes op het gebied van labelling en eindverpakkingen.

Seminarprogramma
Voormalig topschaatser Erben Wennemars is een van de sprekers in het uitgebreide seminarprogramma. Het beursprogramma omvat 40 seminars, verdeelt over 2 dagen met actuele thema’s zoals: biobased packaging, personaliseren met print, webretail packaging, printed electronics en verduurzaming van de verpakkingsketen. Het volledige seminarprogramma is te vinden op www.empack.nl

Dosser Empack 2015
Het dossier Empack 2015 bevat beursnieuws van de organisatie easyFairs en de standhouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven