Elektrische meelooppallettrucks • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Elektrische meelooppallettrucks

UniCarriers MDE Picking.

Met de MDW en de MDE presenteert UniCarriers voor het eerst een elektrische meelooppallettruck met een centraal geplaatste dissel en middenwiel. Mede dankzij de hefhoogte van 220 respectievelijk 735 mm, presteren deze pallettrucks gemakkelijk op steile en oneffen vloeren, kortom de truck verplaatst uw goederen veilig. De nieuwe elektrische meelooppallettrucks zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik en per direct leverbaar.

De compacte elektrische meelooppallettrucks zijn veelzijdig en breed inzetbaar. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen als het interne transport op de korte afstand, het order verzamelen en voor gebruik op de vrachtauto. Voor dit marktsegment biedt UniCarriers een brede range aan diverse modellen. Voor iedere toepassing is er een geschikte pallettruck. Naast de bestaande range elektrische pallettrucks met excentrisch (uit het midden) geplaatste dissels, zijn de compacte MDW en MDE modellen een welkome aanvulling op de productportfolio. De dissel heeft ergonomisch vormgegeven handgrepen, voorzien van anti slip en de bedieningselementen bevinden zich direct binnen handbereik van de gebruiker.

Hefhoogte van 220 mm

De MDW is een klassieker met een maximumsnelheid van 6 km/h en keuze uit een 1600, 1800 of een 2000 kg uitvoering. Met een hefhoogte van 220 mm is de truck marktleider bij de elektrische pallettrucks. Met deze hefhoogte is de truck geschikt om op steile hellingen en oneffen oppervlakken goederen eenvoudig, snel en veilig te verplaatsen, zelfs met beschadigde pallets. Met de optionele 375 Ah batterijcapaciteit is de MDW een goede oplossing voor het snel laden en lossen van vrachtwagens. De MDE is geschikt voor lasten tot 2000 kg en heeft een restdraagvermogen van 700 kg bij de maximale hefhoogte van 735 mm. Tijdens het orderpicken kan de gebruiker de pallet op een ergonomische werkhoogte brengen. Beide modellen beschikken over twee prestatiemodi, te activeren via de hoofdschakelaar, zodat men kan kiezen voor een lager energieverbruik.

Groot aanpassingsvermogen

Om de trucks optimaal geschikt te maken voor de gewenste toepassing, kan de basis truck worden aangevuld met diverse opties. Zoals een diepvriesuitvoering voor het werken tot –35°C, een beugel om accessoires aan te bevestigen, een laststeunrek en LED werklampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven