Ga naar hoofdinhoud

Egemin toont compacte AGV op Logistica

E'gv Compact in stapelaar en trekkerversie

De nieuwe E’gv Compact AGV van Egemin Automation wordt voor het eerst aan het beurspubliek voorgesteld op de Logistica 2015.

De E’gv Compact is een compact maar robuust nieuw AGV (automatisch geleid voertuig) dat standaardladingen kan vervoeren met een hogere capaciteit dan de AGC’s (automatic guided carts; trekkers) die momenteel op de markt beschikbaar zijn. De E’gv Compact is snel en gemakkelijk te installeren en is geschikt voor vele standaardbewegingen. Door zijn lagere prijs zorgt de Compact voor een snellere ROI dan een aangepaste AGV. De levertijd is ongeveer 75% korter dan bij een aangepaste AGV. Het nieuwe Compact model kan volledig geworden geïntegreerd in bestaande of nieuwe Egemin transportsystemen. Hierdoor kunnen eenvoudige transportbewegingen aan een complex systeem worden toegevoegd zonder dat daarvoor extra aangepaste voertuigen nodig zijn.

Uitvoering
De E’gv Compact is verkrijgbaar met verschillende optionele lastopnamemiddelen. De basisversie die op de Logistica-beurs zal worden voorgesteld, is een trekker voor het trekken van wagens tot 4.500 kg. Dit is ongeveer vijf keer de capaciteit van een gemiddelde trekker. Het basisvoertuig kan eveneens worden uitgerust met hefvorken, als stapelaar, smalle of brede versie of als transfervoertuig met enkele of dubbele rollenbanen. De E’gv Compact heeft een heavy-dutychassis in gelast staal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven