Ga naar hoofdinhoud

ECPA en easyFairs bundelen krachten


Beursorganisator easyFairs en de European Co-Packing Association gaan intensief samenwerken binnen het Benelux verpakkingsportfolio.

Het partnership krijgt gestalte tijdens de verpakkingsbeurs Empack Brussel die op 24 en 25 september a.s. wordt georganiseerd. Daarna volgt het verpakkingsevent Packaging Innovations Amsterdam op 26 & 27 november en volgend voorjaar Empack ’s-Hertogenbosch op 15 & 16 april.

Samenwerking

easyFairs en ECPA spelen met deze samenwerking in op vraag uit de markt; “Co-packing is een essentieel onderdeel van de totale verpakkingsketen. De ECPA en haar leden vertegenwoordigen de professionele contract packing industrie in Europa en zijn een belangrijke informatiebron voor brand owners, producenten en retailers die specifieke bedrijfsactiviteiten willen outsourcen. De samenwerking is dan ook logisch; easyFairs is als beursorganisator met haar internationale netwerk bij uitstek de partner met de kennis en kunde om vraag en aanbod bij elkaar te brengen”, verklaart Cornelien Baijens, MD easyFairs Benelux. Elk bedrijf heeft haar eigen specialiteiten en mogelijkheden. Zo bieden veel ECPA leden naast verpakken ook diensten als co-productie, afvullen, fulfilment en logistieke diensten aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven