Ga naar hoofdinhoud

Dynamics in sociale werkvoorziening


Sociale werkvoorziening Patijnenburg in Naaldwijk heeft Qurius opdracht gegeven tot levering en invoering van Microsoft Dynamics NAV. Met deze oplossing wil het bedrijf meer samenhang creëren in de bedrijfsgegevens en managementinformatie eenvoudiger ontsluiten.

Verschillende bedrijven in de sector sociale werkvoorziening maken een omslag door, van productontwikkeling naar mensontwikkeling. Microsoft Dynamics ondersteunt deze verandering door gestructureerde en ongestructureerde informatie te bundelen tot waardevolle en snel traceerbare kennis. Ook helpt het systeem algemene functies te integreren zoals financieel beheer, productie, distributie en klantrelatiebeheer.
Patijnenburg biedt werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de clusters metaalbewerking, montage & elektrotechnische assemblage en distributie & logistiek. In totaal biedt Patijnenburg leer- en werkplekken aan ongeveer 340 werknemers in de omgeving van Naaldwijk.
“Onze organisatie heeft een sterke groei doorgemaakt. Daarmee wordt het steeds belangrijker om managementinformatie snel te kunnen terugvinden in de verschillende applicaties en databases. Qurius adviseerde ons om de geïntegreerde Microsoft Dynamics NAV-oplossing aan te schaffen zodat we altijd beschikken over actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie. Sinds de fusie met Watermark beschikt Qurius over veel ervaring in de SW-sector. Daardoor kan deze nieuwe partner goed inspelen op onze specifieke informatiebehoeften”, aldus Frank Haagsma, unitmanager industrie bij Patijnenburg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven