Dynalogic breidt uit met logistieke hub in Vianen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dynalogic breidt uit met logistieke hub in Vianen


Dynalogic opent heel binnenkort een nieuwe vestiging in Vianen voor het thuisbezorgen en installeren van grote producten in de Benelux.

Dynalogic heeft voor haar nieuwe hub het warehouse van Miele Nederland gehuurd. De nieuwe hub is gevestigd op een zichtlocatie langs de A2 in Vianen. De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van ruim 8.000 m2. Dynalogic heeft daarnaast locaties in Nuth, Woerden, Breda en Sint-Katelijne-Waver. Mede vanuit de nieuwe locatie in Vianen worden alle grote producten, de zogenaamde 2XL producten, gedistribueerd in de gehele Benelux.

Groeiend volume

Dynalogic opent de nieuwe vestiging naar eigen zeggen vanwege het groeiend volume in tweemans bezorgingen. Deze werden tot op heden vanuit Woerden en de in september 2015 geopende logistieke centrale in Breda gedistribueerd. Doordat er steeds meer 2XL producten bij komen heeft Dynalogic besloten voor deze productcategorie uit te breiden naar Vianen, waardoor Woerden dan ook weer meer capaciteit krijgt voor Dynalogic’s groeiende 1-mans logistiek op het gebied van value added, after sales en safe & secure logistiek. Beide vestigingen zijn qua ligging en geografie gericht op de Randstad.

Ultieme klantbeleving

Dynalogic heeft in mei 2014 het leveren van grote producten zoals meubelstukken, witgoed en bedden onder de naam 2XLinhome services, aan haar serviceportfolio toegevoegd. Het bedient hiermee webwinkels, maar ook andere leveranciers.
Naast drempelbezorging en bezorging met full service biedt Dynalogic geleidelijk een steeds breder palet aan ‘personalized’ services, zoals montage, installatie en inbouw van deze grote producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven