Ga naar hoofdinhoud

DSV Road behaalt gecombineerd AEO certificaat


DSV Road, een van de drie divisies van DSV Nederland, heeft in oktober de status Authorised Economic Operator (AEO) behaald. De douane heeft DSV Road hiermee aangemerkt als een veilige en betrouwbare internationale logistieke partner.

De internationale aandacht voor veiligheid is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit heeft er in 2008 uiteindelijk toe geleidt dat er kwaliteit- en veiligheidseisen zijn gesteld aan het internationale handelsverkeer, in de vorm van het AEO certificaat.
DSV Road heeft zich als doel gesteld om door samen met de andere twee divisies van DSV ervoor te zorgen dat er een veilige en betrouwbare omgeving wordt gecreëerd voor klanten. Een zogenaamde secure lane.

Enerzijds biedt dit voor de klant allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer, zoals vereenvoudigde douane- en controleprocessen wat leidt tot minder logistiek oponthoud en administratieve werkzaamheden. Anderzijds hoopt DSV Road  voordeel van het AEO-certificaat te halen omdat steeds meer klanten alleen nog maar zaken willen doen met AEO gecertificeerde bedrijven.

Managing Director Brian Ejsing: ”We zijn enorm trots op dit behaalde resultaat. Onze klanten profiteren hier direct van en voor ons is dit de bevestiging dat het investeren in kwaliteit en veiligheid loont. Eens te meer is bewezen dat DSV Road een veilige en betrouwbare partner is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven