Ga naar hoofdinhoud

Dronebeelden: bekijk hier het nieuwe dc van Tesla


Het nieuwe distributiecentrum van Tesla in Californië is bijna klaar. Het pand van zo’n 80.000 vierkante staat in de plaats Lathrop en moet alleen van de binnenkant nog worden afgewerkt. 

Bloggers en Amerikaanse media melden dat de weg naar het dc toe, de Murphy Pakway, opnieuw is geasfalteerd. Daarnaast is het hekwerk gereed en zijn er beveiligingspaaltjes geplaatst. Het lijkt dus niet lang meer te hoeven duren voordat het warehouse, al dan niet deels, in gebruik kan worden genomen. 

Bekijk hier dronebeelden van het dc.

Het Amerikaanse Tesla gaat het dc waarschijnlijk gebruiken om er onderdelen en componenten voor de elektrische auto’s en vrachtwagens te produceren en op te slaan. Amerikaanse media vermoeden dat de productie van de Tesla Semi ook in Lathrop gaat plaatsvinden. 

Tesla Semi

De Tesla Semi is de eerste volledig elektrische vrachtwagen waarmee een aardige klap kilometers op één acculading kan worden afgelegd. In 2020 hoopt Tesla met de trekkers de markt op te gaan. Meer weten over de Tesla Semi? Bekijk hier een fotocollage van TTM.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven