DPD lanceert brievenbus-dienst • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DPD lanceert brievenbus-dienst


Pakketbezorger DPD gaat kleine pakketen, brieven en overige zendingen via de brievenbus leveren. Deze nieuwe dienst genaamd ‘ParcelLetter’ is gericht op zendingen waarvoor de bezorger niet hoeft aan te bellen en geen handtekening nodig is van de ontvanger. Pakketten verzonden via deze service zijn wel gewoon via track&trace te volgen. 

Met ParcelLetter wil DPD zich gaan richten op de klein zakelijke markt en consumenten. De service is een verbreding in het aanbod van de pakketbezorger. ParcelLetter wordt momenteel als pilot alleen in Nederland aangeboden via het online verzendplatform pakkettenversturen.nl. Op korte termijn gaat DPD de service ook aanbieden voor zendingen naar andere Europese landen. Daardoor wordt het mogelijk om als consument of zakelijke verzender pakketten, catalogi, samples en brieven internationaal te verzenden via DPD Nederland.

“Door de enorme groei aan e-commerce hebben onze klanten behoefte aan een service waarbij kleine pakketten voordelig via de brievenbus bij de ontvanger bezorgd kunnen worden. Met ParcelLetter spelen we in op deze behoefte vanuit de markt.”
• Eric Dietz, CEO DPD Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven