Dit is het nieuwe distributiecentrum van Technische Unie • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dit is het nieuwe distributiecentrum van Technische Unie


Technische Unie heeft op bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar een nieuw distributiecentrum in combinatie met een verkoopkantoor en een showroom gebouwd.

Het warehouse van Technische Unie, waar supply chain manager Bart Lammers recent zijn functie inruilde voor het onderwijs, bestaat uit 1.900 mlogistieke ruimte (op- en overslag, expeditie), 1.350 mwinkel en showroom en 1.350 mkantoorruimte. Technische Unie neemt binnenkort haar intrek in de nieuwbouw dat is gebouwd door Aan de Stegge Twello in samenwerking met Buro Duck en JVZ Ingenieurs.

Derde vestiging

Aan de Stegge Twello en Technische Unie zijn geen onbekenden van elkaar. Eerder al bouwde het bedrijf vestigingen voor Technische Unie in Den Haag en Amsterdam.  

Slim en duurzaam

In de nieuwbouw zijn winkel, uitgiftepunt, service, kantoorfaciliteiten en logistiek gecombineerd. Het dak heeft een showroomfunctie door een buitenopstelling met de nieuwste installaties. Zo heeft het pand een duurzame verwarmings- en koelingsinstallatie, hebben de werkplekken veel ventilatie en daglicht en liggen er zonnepanelen op het dak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven