DekaMarkt opent apart dc voor webwinkel • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DekaMarkt opent apart dc voor webwinkel


DekaMarkt opent deze maand een e-dc. Vanuit dit distributiecentrum moeten de online bestellingen worden afgehandeld, zo laat Bart Vos weten aan magazine Emerce. Vos is digital shop manager bij Detailresult Groep. Dat is het bedrijf achter zowel DekaMarkt als Dirk van den Broek.

DekaMarkt stuurt de online bestellingen nu nog door naar een winkel in de regio. De bezorgservice zorgt er vervolgens voor dat de klant de bestelling ontvangt. De groei van de afgelopen jaren verplicht DekaMarkt tot een ‘gecentraliseerde aanpak’, want volgens Vos is de bezorgdienst de snelst groeiende service van de supermarktketen.

Daarom heeft men dus gekozen voor het openen van een zogeheten Digital Fulfilment Center. Vanuit dit warehouse zal de e-commerce straks worden geregeld. Waar en wanneer het dc opengaat, is nog niet bekend.

DekaMarkt

DekaMarkt en Dirk van den Broek fuseerden in 2008 en daaruit ontstond Detailresult Groep. Detailresult heeft meer dan tweehonderd filialen en in 2015 bedroeg de consumentenomzet ruim twee miljard euro en waren er bijna twintigduizend werknemers in dienst. Overigens verkoopt zusterketen Dirk van den Broek niet online en daar zijn voorlopig ook geen plannen voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven