Ga naar hoofdinhoud

De nieuwe zomerhit? DHL komt met eigen popnummer


Rapper Aron Schweizer KXD heeft een popnummer ontwikkeld voor Deutsche Post DHL. In de clip is ook een rol weggelegd voor de talloze pakketbezorgers van de logistiek dienstverlener. 

Schick Dir eine Nachricht per DHL, wir sind das Traumpaar für das uns jeder hält… Ofwel: stuur een bericht via DHL, wij zijn het droompaar waarvan iedereen denkt dat we het zijn. 

Met deze regels begint het nummer ‘DHL’ van de Duitser Aron Schweizer KXD. Hij schreef het lied omdat ‘mijn liedjes simpelweg verschillende facetten van het leven beschrijven’, vertelt hij aan Frankfurt Live

“En dan gaat het dus ook om schriftelijke communicatie en het verzenden van pakketten en geschenken. Met mijn muziek wil ik de mensen aanraken, hen aanspreken en hoop geven.”

De clip is opgenomen in het pakkettencentrum van DHL in Mainz-Hechtsheim en DHL is erg enthousiast over de actie van de rapper, vertelt woordvoerder Jörg Bahls: “Het is buitengewoon dat een professionele muzikant een nummer schrijft met de titel ‘DHL’.”

“We waren echt verrast en zijn enorm tevreden. Vooral omdat het lied niet namens ons is gemaakt, maar een onafhankelijk artistiek werk is waar we geen invloed op hebben gehad. Maar toen de artiest erom vroeg, hebben we natuurlijk onze site in Mainz-Hechtsheim meteen ter beschikking gesteld.”

De volledige clip is nog niet beschikbaar, maar bij dezen alvast een eerste voorproefje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven