Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker betrekt logistics centre op Schiphol


Logistiek dienstverlener DB Schenker heeft een nieuw, modern logistiek centrum in gebruik genomen op het Anthony Fokkerpark te Schiphol. De bedoeling van het nieuwe logistics centre is dat DB Schenker van daaruit de klanten alle gewenste dienstverlening kan bieden op het gebied van luchtvrachtafhandeling. Bij Schenker International BV in Amsterdam (Schiphol) werken zo’n 130 mensen.

DB Schenker Schiphol 2

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top vijf van specialisten op het gebied van geïntegreerde logistieke dienstverlening. De organisatie beschikt er over een netwerk van 18 moderne logistieke centra en kantoren met meer dan 2.000 medewerkers. De vestigingen zijn gericht op het voortdurend ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen op het gebied van landtransport (over de weg en per rail), lucht- en zeevracht, fairs & exhibitions, project services, warehousing en value added services.

Ebi van Snek, Senior Vice President Air & Ocean bij Schenker International BV zegt over het nieuwe logistics centre: “Het warehouse is TAPA-A gecertificeerd en omvat zo’n 8.000 m². Deze nieuwe locatie biedt ons de gelegenheid de operationele infrastructuur te optimaliseren en onze luchtvrachtactiviteiten verder uit te bouwen.”

Jan Verweij, Branch Manager Schiphol vult aan: “Of het nu reguliere zendingen betreft, onderdelen van schepen en vliegtuigen of bederfelijke goederen, DB Schenker heeft voor ieder product een service op maat. Eveneens is vanuit deze vestiging onze groep Global Sports Events werkzaam. Deze collega’s zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen 2008 in Beijing.”

 

DB Schenker Schiphol 3  DB Schenker Schiphol 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven