Danieli Corus gaat voor Qurius • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Danieli Corus gaat voor Qurius


Danieli Corus, technology provider in de staalindustrie en voor 50 procent eigendom van staalconcern Corus, gaat Microsoft Dynamics AX voor professional servicebedrijven invoeren. Het bedrijf kiest voor Qurius door het internationale karakter van diens activiteiten.

Ook heeft Danieli Corus de wens om de efficiëntie te verbeteren en valutaire risico’s beperken.
Danieli Corus levert installaties, machines en advies op het gebied van staalindustrie aan bedrijven over de hele wereld, vanuit vestigingen in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Daarbij moeten verschillende lokale valuta in het financiële systeem op de juiste ingedekte waarde verwerkt worden. De betreffende ERP-oplossing is als onderdeel van het Microsoft Industry Builder-programma ontwikkeld voor de professional servicesector. Bij Danieli Corus moet de software bijdragen aan bedrijfsbrede efficiëntie, dankzij de financiële module en integratie met de urenregistratie en projectadministratie.
Het pakket wordt op termijn uitgebreid met de modules voor planning, inkoop en customer relationship management. Voor dit laatste gaat Danieli Corus Microsoft Dynamics CRM gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven