CLX Logistics verbetert logistiek met Kewill • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

CLX Logistics verbetert logistiek met Kewill

Kewill Forwarding & Move platform

Logistiek dienstverlener CLX Logistics heeft gekozen voor Kewill Forwarding. Dit is een onderdeel van Kewill Move platform (in the cloud), het transportmanagementplatform voor logistieke dienstverleners.

Kewill Forwarding voorziet CLX Logistics van functies voor het naleven van douane- en handelsregelgeving die van groot belang zijn om chemische goederen op de juiste manier te vervoeren. Door de rapportage- en track & trace-mogelijkheden en het inzicht in het vervoersproces, sluit deze oplossing goed aan bij de dagelijkse logistieke werkzaamheden. Kewill Forwarding verbetert ook het beheer van processen, het automatiseren van procedures en het verminderen van de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan dubbele invoer van zendingen.

Chemische industrie
CLX Logistics is als logistiek dienstverlener wereldwijd actief in met name de chemische logistiek. Het bedrijf was op zoek naar een oplossing die de dagelijkse operationele processen zou verbeteren, met meer controlepunten en inzicht in het vervoersproces en de financiële afhandeling. Het zorgt ervoor dat operationele processen en regelgeving worden nageleefd voor een verbeterde klantenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven