Ga naar hoofdinhoud

Cabka lanceert nestbare orderpickpallet Retail E5.3


Cabka biedt de levensmiddelendetailhandel een alternatief voor de Europese houten pallets: de gerecycleerde plastic pallet Retail E5.3


Cabka, leverancier van transportverpakkingen, lanceert zijn nieuwe nestbare orderpickpallet Retail E5.3, gericht op bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Hij is compatibel met de oude versie, meet 1.200 x 800 millimeter, zoals een Europese pallet, en kan gewichten tot 2.400 kg dragen. Gemaakt van gerecycled plastic, is het lichter dan een houten pallet, waardoor volgens de fabrikant tot 500 kg leeggewicht per vrachtwagen wordt bespaard. Zijn sterke punt is dat hij kan worden genest, wat volume bespaart en de opslag- en transportkosten verlaagt.

Hygiënische duurzame pallet

Het ontwerp van gerecycled plastic van de Retail E5.3 pallet bespaart grondstoffen. Bovendien neemt Cabka gebruikte pallets terug en recycleert ze tot nieuwe. Dit materiaal maakt de pallets ook gemakkelijker te reinigen en minder onderhevig aan reparaties. De pallets kunnen worden voorzien van diverse antislipdoppen en kunnen optioneel worden voorzien van randen voor fruit-, groente- en vleesdozen, zodat ze stabiel blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven