Ga naar hoofdinhoud

BT-monteurs in het nieuw


Alle monteurs van BT Nederland zijn in een nieuw jasje gestoken. De BT-monteurs waren altijd gekleed in blauwe overalls en jassen met rode polo’s, maar BT vond dat deze kleding verouderd was. De blauwe overall heeft plaats gemaakt voor een modernere zwarte variant.

De nieuwe zwarte broek is voorzien van een zilver BT-logo op de rechterpijp. Daarnaast zijn de blauwe jassen vervangen door zwarte jassen en bodywarmers met een groot zilveren BT-logo op de rug. Natuurlijk is ook het rode BT-logo op de nieuwe werkkleding te vinden.
De rode polo is in een vernieuwde versie in het assortiment gebleven, en ook is een rode polosweater aan het kledingassortiment toegevoegd.
De pasvorm van de nieuwe BT-kleiding is verbeterd. Ook is er gelet op functionaliteit, zo zijn de kniestukken steviger waardoor er minder snel slijtage optreedt. De nieuwe kleding staat symbool voor uitstraling en representativiteit, en de kleur, in combinatie met de rode polo’s en sweaters, moet bijdragen aan de herkenbaarheid van de BT-monteurs. Vanaf half februari zijn de BT-monteurs aan het werk in de nieuwe kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven