Ga naar hoofdinhoud

Bpost wil Aldipress overnemen


Bpost wil Aldipress overnemen. De bedrijven hebben op 12 augustus 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Bpost is weer op overnamepad in Nederland. De Belgen namen eerder Dynagroup over. Ook Leen Menken werd ingelijfd en in 2018 werd Active Ants overgenomen, dat door de overname in staat is flink uit te breiden met aantal fulfilment centra. Nu heeft het zijn zinnen gezet op Aldipress.

Bpost

Bpost: is belast met het leveren van de universele postdienst en bepaalde diensten van algemeen economisch belang in België. In België is Bpost via dochterondernemingen tevens actief in de distributie van gedrukte artikelen (tijdschriften, dagbladen, romans en puzzels) voor de losse verkoop. In Nederland houdt Bpost zich via haar dochtervennootschappen o.a. bezig met logistieke dienstverlening in de zorgsector, de bezorging, installatie en reparatie van elektronische apparaten, e-fulfillment dienstverlening en het verzorgen van klantenservice diensten voor webshops.

Aldipress

Aldipress: houdt zich bezig met de distributie en (trade-)marketing van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzelboekjes bestemd voor de losse verkoop door retailers binnen Nederland. Aldipress koopt deze artikelen in bij de uitgevers en verkoopt deze aan retailers. Haar hoofdactiviteiten bestaan voornamelijk uit coördinatie van de logistiek, verkoop en marketing van de genoemde artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven