Ga naar hoofdinhoud

Bol.com overval: twee verdachten aangehouden


De politie heeft dinsdag twee mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de gewapende overval op het Waalwijkse distributiecentrum van Bol.com op zondag 19 juli 2020 overvallen.

Twee jaar na de raadselachtige overval bij Bol.com zijn er twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man uit Vught en een 24-jarige man uit Lelystad, meldt Brabants Dagblad.

Overval bol.com

De daders drongen op 19 juli 2020 rond 08.15 uur gewapend het bedrijfspand binnen en waren daar geruime tijd aanwezig. Het lukte de bedreigde medewerkers rond 14.50 uur alarm te slaan bij een voorbijganger, waarna de politie met meerdere eenheden uitrukte. De overvallers sloegen hun slag en gingen er met een forse buit vandoor. Wat er precies werd meegenomen, is niet bekend. 

Het hele voorval riep sowieso veel vragen op; zo konden de daders zes uur lang ongestoord hun gang gaan in het dc en werd er pas om 14.50 alarm geslagen door medewerkers. Waarom duurde dat zo lang en hoeveel buit is er gemaakt? Vragen waar wellicht spoedig een antwoord op wordt gegeven nu twee verdachten zijn aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven