Belgische zuivelproducent Inex kiest CDC Software • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Belgische zuivelproducent Inex kiest CDC Software


De Belgische zuivelproducent Inex heeft gekozen voor Ross Enterprise van CDC Software. Deze speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie ontwikkelde bedrijfssoftware stelt Inex in staat zijn productieproces en het kwaliteitsbeheer te optimaliseren. Verder verwacht het bedrijf door een verbeterde vraagvoorspelling het serviceniveau naar haar klanten te verhogen.

Inex heeft naast de module Ross ERP, ook Ross Supply Chain Management (SCM) en Ross Enterprise Performance Management (EPM) aangeschaft. De implementatie is reeds gestart en naar verwachting gaat Inex eind 2007 werken met Ross ERP, SCM en EPM. Inex heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Dit had tot gevolg dat het in eigen beheer ontwikkelde IT-systeem, waarmee het productieproces werd ondersteund, niet langer voldeed.
Om de kwaliteit door het gehele productieproces beter te kunnen managen en traceerbaarheid van de zuivelproducten te garanderen, besloot Inex op zoek te gaan naar een geïntegreerde oplossing. Uitgangspunt daarbij was een standaardpakket en een implementatiepartner met ruime ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Op basis hiervan koos Inex voor het pakket Ross Enterprise van CDC Software.
Ross Enterprise biedt veel standaardfunctionaliteit die specifiek is ontwikkeld voor de  voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is een minimale hoeveelheid maatwerk nodig, wat leidt tot een korte implementatietijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven