Ga naar hoofdinhoud

Behind The Scenes: dc’s tijdens de gekte van Black Friday


De gekte van Black Friday is voorbij. Winkeliers zetten vorig jaar meer dan een half miljard euro om op deze actievrijdag en dit jaar zijn die records waarschijnlijk gebroken. 

Hoe gingen ze in de distributiecentra om met de enorme pieken? Omroep Brabant nam een kijkje in het dc van Coolblue in Tilburg, waar meer dan 800 medewerkers zich in het zweet werkten om alle bestellingen te verzenden.

Ook bij pakketdienst PostNL was het een drukte van belang. WOS ging op bezoek bij het dc in Den Hoorn. “Normaal gaan er hier 40.000 pakketjes per dag door. Dat zijn er nu 55.000”, aldus depotmanager Wil van der Schelling.

Omroep Gelderland interviewde Sjon de Heuvel en magazijnmedewerkers in het dc van PostNL in Elst. “Laat die bestellingen maar komen, zeggen wij!”

UPS gaf het Eindhovens Dagblad een rondleiding door het hooggeautomatiseerde dc. Het was bij UPS niet alleen op Black Friday druk, maar het was eigenlijk een ‘Black Week’. Bekijk de video hier.

A.S. Watson, het bedrijf achter de ruim 1500 winkels van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, België en Frankrijk, brak naar eigen zeggen records tijdens Black Friday. Bekijk hier een fotocollage van het dc van A.S. Watson in Ede.

Wil je foto’s en/of video’s delen? Stuur ze naar g.freriks@eisma.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven