Ga naar hoofdinhoud

Axell Group heeft nieuwe ceo


Axell Group, actief in de logistieke en financiële dienstverlening in Nederland en Polen, stelt Ad Wijnhoven als nieuwe Chief Executive Officer.

Axell Group, dat eerder dit jaar nog werd getroffen door een grote brand, heeft een nieuwe ceo gevonden. Ad Wijnhoven wordt de nieuwe leidsman. Hij heeft ruim 25 jaar internationale ervaring in de logistieke branche via senior management- en directiefuncties die hij heeft bekleed bij gerenommeerde organisaties zoals The Brinks Company, Iron Mountain, DHL, Kuehne+Nagel en BAX Global.

“Ik kan niet wachten onderdeel uit te maken van Axell Group en om samen met mijn nieuwe collega’s in Polen en Nederland bij te dragen aan een uitstekende service voor onze klanten en aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.”

Axell Logistics biedt logistieke diensten zoals transport, retail distributie, opslag, contractlogistiek en fulfilment. Axell Financial Services levert diensten op het gebied van salarisadministratie en financiële administratie en ondersteuning bij de oprichting van Poolse bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven