Archicom ontwikkelt dc Klevenberg Shipping Center • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Archicom ontwikkelt dc Klevenberg Shipping Center


Nog tijdens de laatste bouwfase van het gewilde, kleurrijke distributiecentrum Seinehaven, heeft Archicom Consultants + Architects + Engineers een vervolgopdracht gekregen van DHVG. De bouw van een 11.500 m2 groot distributiecentrum met kantoor op ruim 20.000 m2 grond aan de Prins Johan Friso Haven in Rotterdam is onlangs gestart. 

Deze ontwikkeling van DHVG wordt na de realisatie overgedragen aan Klevenberg Shipping Center. Dit bedrijf verzorgt al meer dan 100 jaar de bevoorrading van schepen in de Rotterdamse haven.
Naast de deal voor de realisatie van een turn key dedicated project vormde de uitstraling van DC Seinehaven voor Klevenberg reden om ontwikkelaar David Hart te vragen Archicom ook voor dit project in te schakelen. Het DC van Klevenberg, waarvan de gevels in blauw worden uitgevoerd, beschikt straks naast een koopmansgoederenmagazijn over 1.700 m2 kantoren, 250 m2 koelcel, 500 m2 vriescapaciteit en 210 m2 opslagfaciliteiten voor gevaarlijke stoffen. Archicom verzorgt daarnaast het bouwmanagement. Oplevering van het volledig gesprinklerde pand (behoudens de PGS ruimte) is gepland op 1 november 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven