AGRO Merchants breidt vrieshuis voor vis en vlees uit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

AGRO Merchants breidt vrieshuis voor vis en vlees uit


De AGRO Merchants Group, wereldleider op het gebied van gekoelde opslag en logistieke oplossingen, heeft plannen aangekondigd om hun koelhuis op de Maasvlakte, in de haven van Rotterdam, uit te breiden.

De strategische investering zal de totale capaciteit van de faciliteit op meer dan 35.000 palletplaatsen brengen en zal ook het grensinspectiepunt uitbreiden, beide draaien momenteel op de volledige capaciteit.

De faciliteit op de Maasvlakte opende haar deuren in december 2016 en toonde de sterke vraag op de Rotterdamse markt aan doordat de capaciteit snel werd bereikt. Als de drukste containerhaven van Europa en de eerste aanloophaven voor de meeste grote rederijen, is de haven van Rotterdam een toonaangevende import- en export knooppunt voor bederfelijke lading.

AGRO Merchants Maasvlakte is gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde koelopslag- en logistieke oplossingen voor de vis- en vleessector, inclusief transport en distributie, douanedocumentatie, veterinaire grensinspectie en entrepot opslag.

De bouwwerkzaamheden van de uitbreiding gaan naar verwachting in april 2020 van start. De uitbreiding van het grensinspectiepunt is naar verwachting operationeel in het derde kwartaal van 2020 en de uitbreiding van de gekoelde opslag zal in het eerste kwartaal van 2021 worden voltooid.

Over AGRO Merchants Group

De AGRO Merchants Group is de op drie na grootste en meest internationale exploitant voor gekoelde opslag ter wereld, met 66 vestigingen in 11 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven