Ga naar hoofdinhoud

AEO certificaat voor Versteijnen Kft


Versteijnen Logistics, met vestigingen in Nederland en Hongarije, heeft voor de Hongaarse vestiging het begeerde AEO certificaat behaald. In Nederland wordt de aanvraag volgens Versteijnen spoedig verstuurd. Om aan de vraag van de handelspartners te kunnen blijven voldoen, maar voornamelijk om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren, is Versteijnen Logistics al sinds eind 2008 bezig om AEO certificeringen te verkrijgen voor alle werkmaatschappijen.

Voordelen
AEO staat voor Authorised Economic Operator, ofwel geautoriseerde marktdeelnemer. De certificering houdt in dat, in ruil voor het toepassen van zekere procedures en in achtneming van veiligheidseisen, de douane een gecertificeerd bedrijf voordelen biedt  bij controles. Zo worden er minder fysieke en documentaire controles uitgevoerd, hebben de controles die wel uitgevoerd worden voorrang en zijn er verminderde eisen bij het doen van aangifte. Het certificaat wordt uitgegeven door de Europese Unie en wordt erkend in alle lidstaten.

Partner
Met het AEO certificaat wil Versteijnen Logistics aantonen een betrouwbare partner in de keten te zijn. Versteijnen is een familiebedrijf, opgericht in 1947. Door de jaren heen, met inmiddels de derde generatie aan het hoofd van de onderneming, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een professionele en innovatieve logistiek dienstverlener die met eigen middelen een totaaloplossing voor de gehele supply chain kan bieden. De focus ligt op de chemische sector en high value goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven