De ADA heeft zijn tweede Duitse partner gevonden • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

De ADA heeft zijn tweede Duitse partner gevonden

Michael Hadem & Paul Hermsen. (Foto Inther Logistics Robotics)

Het Duitse bedrijf Hadem Logistiksysteme GmbH en Inther Logistics Robotics (ILR) hebben overeenstemming bereikt over de wederverkoop van de Automated Document Applicator (ADA). Deze machine wordt ingezet in verpakkingslijnen. De Automated Document Applicator (ADA) print, vouwt en bevestigt volautomatisch documenten aan de bovenkant of zijkant van een doos in een “documents enclosed” pouch. Het doel van het partnerschap is de dekking van de Duitse markt te vergroten.

Momenteel worden de eerste machines binnen Europa geïmplementeerd door partners van Inther Logistics Robotics (ILR). Dit gebeurt door partners, omdat het de kracht van ILR is om logistieke machines te ontwerpen die klantenprocessen verbeteren. Momenteel werkt ILR nauw samen met de volgende partners:

  • Hadem Logistiksysteme GmbH (Duitsland)
  • Inther Group (Nederland)
  • SRD Maschinenbau GmbH (Duitsland)

Enkele redenen om een ADA te implementeren:

  • Automatische bevestiging van documenten.
  • Grensoverschrijdend transport: douanedocumenten.
  • E-commerce/retail – OEM-shipments: Om garantie redenen van b.v. Consumentenelektronica is het interessant dat de doos ongeopend is tot het moment van aankomst bij de eindklant. Kan ook logistieke kosten besparen wanneer de verdeler de OEM-verpakking verder distribueert
  • E-commerce – return proces: Klanten zijn eerder geneigd online te kopen wanneer het retourproces als handig wordt beschouwd. Wanneer de documenten onder de docufoil is bevestigd over het retourzendingsetiket, dan hoeft de klant geen extra behandelingsacties uit te voeren om het te retourneren. Bovendien wordt de klant gestuurd om de oorspronkelijke verpakking van de verpakking te gebruiken, waardoor de kans op onbeschadigde retour producten wordt vergroot.
  • Wet en regelgeving: Voor Medical Devices en sommige gevaarlijke goederen is het verplicht documentatie aan de buitenkant te bevestigen.

Vanwege de uiteenlopende redenen kunnen meerdere sectoren/landen profiteren van de ADA. Zie voor meer informatie: https://www.documentapplicator.com/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven