Active Ants en Nedcargo gaan samenwerking aan in e-commerce • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Active Ants en Nedcargo gaan samenwerking aan in e-commerce


Active Ants en Nedcargo starten in de provincie Antwerpen een samenwerking om gezamenlijk een e-commerce oplossing in de Benelux aan te bieden voor de Food & Beverage-markt.

Fulfilmentbedrijf Active Ants opent in juli, in hetzelfde pand als Nedcargo, een vestiging in Willebroek. 

Om de groei van de Belgische e-commerce-markt te ondersteunen, zal Active Ants daar een nieuw geavanceerd robotgestuurd e-commerce systeem installeren. De twee bedrijven ontdekten bij de kennismaking mogelijkheden tot samenwerking. 

Nedcargo is sterk in levensmiddelen en sterke drank, een branche waarin wij nog bijna niet actief zijn, maar die wel veel e-commerce behoeften kent” aldus Jeroen Dekker, een van de oprichters van Active Ants.

Nedcargo als distributeur van levensmiddelen en sterke dranken bevoorraadt nu vanuit Willebroek alle grote supermarktketen in de Benelux alsmede de groothandel en speciaal zaken en horeca.

Wat mist is de e-commerce tak. 

Onze klanten gebruiken nu vaak resellers voor het e-commerce kanaal. Via Active Ants kunnen we nu direct een e-commerce kanaal aanbieden.” legt Jurgen Mook, COO van Nedcargo, uit.

Roderick de la Houssaye, CEO/oprichter Nedcargo, is blij dat hij naast een e-commerce oplossing in de Benelux ook via Active Ants een Europese e-commerce oplossing kan bieden: “Voor de alcoholische dranken hebben we buiten de Benelux nog een aantal obstakels omdat er in ieder land aparte accijns afspraken zijn. Wij kunnen ondertussen naast de Benelux ook al Frankrijk en Duitsland veraccijnst leveren. De komende maanden komen daar nog vier landen bij. De ambitie is om heel Europa te kunnen doen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven