Ga naar hoofdinhoud

70.000m2 dc op Tradepark Moerdijk


Projectontwikkelaar Van Boom & Slettenhaar uit Laren gaat samen met de Heembouw Groep uit Roelofarendsveen een multifunctioneel distributiecentrum bouwen op Tradepark Moerdijk. Het dc zal maar liefst 70.000 m2 beslaan.

In het ontwerp, van Habeon Architecten, zijn de nieuwste ontwikkelingen op logistiek gebied verwerkt. Zo zijn er geen dilataties in de vloeren, en is het dc volledig opgetild waardoor het gehele maaiveld benut kan worden voor vrachtwagenbewegingen. Verder kent het pand een bijzondere kolomstructuur, met grote overspanningen, zodat er geen vierkante meters verloren gaan.

Gebruikers

Meer dan vijftig ondernemingen hebben inmiddels al hun interesse in dit hoogwaardige distributiecentrum kenbaar gemaakt voor eventuele vestiging. Momenteel wordt geïnventariseerd welke gebruikers zich concreet in DC Tradepark willen gaan vestigen.  

Van Boom & Slettenhaar Projectontwikkeling  is een onderdeel van Van Boom & Slettenhaar Groep. De ontwikkelingstak van Van Boom & Slettenhaar ontwikkelt kantoor- en bedrijfsruimte op basis van een nieuw innovatief concept, genaamd Kostprijs-rendement huren.

Heembouw Groep is een totaalaanbieder uit de bouwbranche. Het bedrijf heeft een jaaromzet van ruim € 120 miljoen en telt meer dan 280 medewerkers. Naast aannemersvestigingen in Amersfoort, Bergschenhoek, Breda, Noordwijkerhout en Roelofarendsveen bestaat de groep verder uit architectenbureau Habeon Architecten en projectontwikkelingsbedrijf Heembouw Ontwikkeling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven