Ga naar hoofdinhoud

150 Stills voor E. van Gent


E. van Gent Heftruck Service heeft een megaorder geplaatst bij Still. In totaal schaft het bedrijf 150 nieuwe vorkheftrucks aan. De Still trucks, 125 RX 20’s en 25 RX 70’s, worden gebruikt om de huurvloot te vernieuwen en verder uit te breiden.

 

De gemixte vloot van het bedrijf telt nu bijna 1.100 trucks, waarvan ongeveer 65 procent valt onder de noemer ‘niet courant’. “We zijn gespecialiseerd in aparte machines. Zo verhuren we ook elektrische vorkheftrucks met een hefcapaciteit van 25 ton”, aldus directeur Evert van Gent.
De trucks kunnen worden verhuurd voor periodes variërend van 1 dag tot 3 maanden. Naast trucks verhuurt Van Gent ook voorzetapparatuur. Alle trucks worden in eigen huis op klantwens gemaakt. Daartoe beschikt de onderneming onder meer over een ruim assortiment voorzetapparatuur en maar liefst 400 verschillende masten. Dagelijks heeft het bedrijf drie diepladers op de weg, die klanten door heel Nederland bedienen.
De beide gekozen modellen van Still liggen volgens Evert van Gent uitstekend in de markt en bieden een optimale kostprijs per draaiuur. “Dat maakt ze geknipt voor onze huurvloot.”

De genoemde aspecten zijn voor elke verhuurorganisatie van doorslaggevend belang, legt Van Gent uit: “Het design van de trucks, de ergonomie, de productiviteit, het bedieningsgemak; het zijn stuk voor stuk aspecten die bepalen of een truck gewild is in de markt, aspecten die voor de klant belangrijk zijn. Voor de verhuurder zijn daarnaast de kosten per draaiuur essentieel. Een truck die onderhoudsvriendelijk en zuinig is, voegt meer toe. Op beide punten kwam Still voor ons als beste uit de bus.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven