Ga naar hoofdinhoud

1 dode en 2 gewonden bij schietpartij bij distributiecentrum


In Jacksonville, een stad in Florida, is een twintigjarige man om het leven gekomen na een schietpartij bij een warehouse van Amazon. Twee anderen liepen verwondingen op.

Kort voor 14.00 uur openden twee verdachten het vuur buiten het Amazon Fulfillment Center. Nadat ze hun doelwit hadden geraakt, vluchtten ze ervan door. De politie is ook op zoek naar een derde verdachte, de chauffeur van de vluchtauto. 

In de rij voor sollicitatie

Het twintigjarige slachtoffer stond, samen met zes andere sollicitanten, buiten te wachten. 

“We proberen te achterhalen wat het motief is geweest en waarom ze achter dit slachtoffer aan zaten. We hebben ongeveer tien ooggetuigen die zowel binnen als buiten het pand stonden”, aldus Brian Kee van de politie. 

Tijdens de schietpartij werden twee andere sollicitanten, een 29-jarige man en een 22-jarige man, in de arm en de voet geraakt. Met hen gaat het goed. 

https://www.facebook.com/KFDMNews/posts/10158830575368756

‘Vreselijke tragedie’

Na de schietpartij besloot Amazon om de nachtdienst in het fulfilmentcenter te cancelen. De webgigant spreekt in een verklaring van ‘een vreselijke tragedie’: “Onze gedachten en gebeden zijn bij de slachtoffers en hun families, en al bij iedereen die door dit incident getroffen zijn. We werken nauw samen met de sheriff voor het onderzoek”, aldus woordvoerder Owen Torres tegen News4Jax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven