Ga naar hoofdinhoud

Hotel Van der Valk neemt heft in eigen handen en opent eigen dc


Van der Valk krijgt een eigen distributiecentrum. Het horecaconcern gaat zijn 75 hotels in Nederland, België en Duitsland voortaan zelf bevoorraden vanuit een warehouse op Park Forum West in Eindhoven. 

Het familiebedrijf hoopt dat het 7.000 vierkante meter grote Van der Valk Diensten Centrum, zoals het dc komt te heten, op 15 maart 2022 kan worden geopend. Het is nog wel even wachten op groen licht van de gemeente Eindhoven.

Van der Valk kiest voor een eigen dc omdat het ‘servicegerichter, beter en goedkoper’ kan, zegt Rick Polman, directeur van het hotel in Eindhoven in gesprek met het Eindhovens Dagblad: “We gaan zelf bevoorraden omdat wij beter weten wat de hotels nodig hebben. We hebben jarenlang gezegd: dat doen we niet, we doen zaken met een grote inkooporganisatie. Maar het bleek te complex voor andere partijen.” 

In het dc zullen alle artikelen die nodig zijn voor de hotels van Van der Valk worden opgeslagen, zoals vlees, groente, thee- en suikerzakjes, zeep en shampoo. 

Nick Wormann wordt verantwoordelijk voor de inkoopprocessen. In het dc komen zo’n 30 mensen te werken, aldus Wormann: “Dat gaan we allemaal nog inrichten. Ik ben zelf ambassadeur bij Ergon, met die partij willen we nog in gesprek om werkplekken te creëren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven