Wat betekent de strategische samenwerking tussen Arvato en ChannelAdvisor? • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wat betekent de strategische samenwerking tussen Arvato en ChannelAdvisor?


Arvato Supply Chain Solutions gaat een strategische samenwerking aan met ChannelAdvisor, een Amerikaanse leverancier van cloudgebaseerde e-commerce-oplossingen. 

“Merken verkopen producten niet langer alleen via hun eigen online winkels, maar in toenemende mate ook via verschillende grote internationale, landspecifieke en branchespecifieke marktplaatsen”, zegt Ricardo Dittmer van het Duitse Arvato, dat zijn hoofdkantoor heeft staan in Gütersloh, maar ook actief is in Nederland.

Elke marktplaats is anders

Elke marktplaats heeft echter zijn eigen kenmerken als het gaat om connectiviteit, productinformatie en logistieke afhandeling, vervolgt Dittmer. Dankzij de samenwerking met Channel Advisor biedt men een koppeling naar alle marktplaatsen in portfolio met een integratie. 

De automatiserings- en analysetools van Channel Advisor zijn ontworpen om merken en retailers te ondersteunen bij het converteren en optimaliseren van hun productgegevens en het beheren van voorraden, prijzen en klantorders via een centraal e-commerceplatform. De gegevens op verschillende marktplaatsen worden gesynchroniseerd via geconsolideerd beheer. 

De integratie van Channel Advisor met Arvato vindt plaats via een plug-and-play oplossing voor fulfilment. Daardoor kunnen aanvullende diensten zoals betalingsverwerking of klantenservice worden gekoppeld.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven