Red je Pakketje verdrievoudigt capaciteit distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Red je Pakketje verdrievoudigt capaciteit distributiecentrum


Red je Pakketje blijft doorgroeien. De last mile speler verruilt zijn distributiecentrum in Zwolle voor en grotere variant.

Red je Pakketje blijft timmeren aan zijn capaciteit. Opende RJP deze zomer nog een nieuw dc in Rijen nu is Zwolle aan de beurt. In de Hanzestad verhuist RJP naar een dc dat die keer zo groot is.

De last mile speler, dat vorig jaar werd ingelijfd door Instabox, verhuist naar Hoekerweg 9 in Zwolle. Vanaf het nieuwe distributiecentrum rijden chauffeurs dagelijks 12.000 groene kilometers zowel met elektrische bussen als bussen op biodiesel.

Verdriedubbeling banen

Het nieuwe distributiecentrum is ongeveer 4100 vierkante meter. In Zwolle komen in totaal 240 mensen te werken, momenteel zijn dat er nog 80. CTO Arjan van den Bos: “Zoals altijd bepalen wij onze nieuwe locatie op basis van computersimulaties. Zwolle blijkt de efficiëntste locatie voor het uitrollen van onze duurzame groeiplannen.”

Overname door Instabox

Dankzij de overname door Instabox kan Red je Pakketje zijn groei blijven versnellen. Nieuwe ontwikkelingen zijn Same Day Delivery op zaterdag en bezorging in pakketkluizen in heel Nederland. 

Red je Pakketje CEO Sam Rohn: “Instabox is begonnen met het plaatsen van pakketkluizen in Nederland, het doel is 3000 locaties binnen twee jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven