Britse supermarkt vestigt Europees distributiecentrum in Nederland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Britse supermarkt vestigt Europees distributiecentrum in Nederland


British Corner Shop heeft zich gevestigd in Nederland. De exacte locatie van het distributiecentrum van de  online supermarkt uit Bristol is nog niet bekend.

Vanuit het warehouse van ruim 11.600 vierkante meter gaat British Corner Shop meer dan 2.000 producten aan klanten in Nederland en andere landen binnen de Europese Unie aanbieden. 

De reden voor de verhuizing is simpel: Brexit. Door verschillende regelgeving heeft British Corner Shop zijn assortiment voor EU-klanten flink moeten inkrimpen, maar met de opening van een nieuw Europees dc wil het bedrijf weer verder kunnen groeien. De doelgroep van het bedrijf is Europese expats. 

Jon Farrar van de marketingafdeling van British Corner Shop spreekt van een ‘cruciale stap’: “We kunnen de expat community nu blijven ondersteunen op een moment dat ze ons het hardst nodig hebben. We hebben een flinke toestroom van klanten gezien en de uitbreiding naar Europa zal een enorme impact hebben op de snelheid en efficiëntie van ons werk. We kunnen ons assortiment vergroten en onze levertijden naar EU-landen aanzienlijk verkorten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven