Active Ants gooit deuren open van gerobotiseerd distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Active Ants gooit deuren open van gerobotiseerd distributiecentrum


Active Ants heeft zijn distributiecentrum in Willebroek geopend. Op 1 juli werd het eerste testpakketje ingepakt en door een robot gesorteerd in het warehouse in de Belgische plaats in de provincie Antwerpen. 

Fulfilmentbedrijf Active Ants, dochterondermening van bpost group, maakte in oktober 2020 bekend dat men er een warehouse van 10.000 vierkante meter bij zou krijgen en dat is nu dus operationeel. 

Eén en ander betekent dat Active Ants nu ook de Belgische markt kan bedienen, vanuit België. De AutoStore, sinds 2015 een van de steunpilaren achter het succes van Active Ants, heeft een Belgische look gekregen en biedt ruimte aan 80.000 bakken met producten. 

Duurzame oplossingen

De nieuwste Autostore-robots, de AMR carrier-ants, en de inpakmachines draaien op volle toeren in de welbekende Active Ants-kleuren. Een andere feature is de maatwerk printoptie die iedere webshop in staat stelt haar eigen print op de verpakking gedrukt te krijgen.

De inpakmachine die met deze printmodule uitgerust is, versterkt hiermee haar toch al duurzame karakter. Doosjes worden op maat gemaakt zodat er niet overbodig grote dozen met veel lucht verstuurd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven