Vanas lanceert nieuwe horizontale carrousel: 550 orderlijnen per uur per persoon • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vanas lanceert nieuwe horizontale carrousel: 550 orderlijnen per uur per persoon


Vanas introduceert nieuwe horizontale carrousel: de gebruiksvriendelijke en economische oplossing voor bedrijven in alle sectoren

Vanas introduceert een nieuwe horizontale carrousel. De Modula HC is een betaalbare oplossing die werd ontworpen voor de groeiende vraag naar automatisatie van opslag en distributie van kleine producten en goederen.

De Modula HC werd ontworpen volgens de meest moderne veiligheid standaarden. De carrousel staat garant voor veiligheid, ergonomie, efficiëntie en productiviteit en is daarmee de ideale oplossing voor bedrijven uit eender welke sector of van eender welke grootte.

De Modula HC werkt volgens het goods-to-man principe en kan hierdoor heel wat tijd besparen: de containers draaien horizontaal op een stalen baan en worden tot bij de medewerker gebracht aan het pickstation. Dankzij deze methode kunnen er tot 550 orderlijnen per magazijnmedewerker per uur verwerkt worden.

Naast een aanzienlijke productiviteitsverhoging, helpt de Modula HC ook met het besparen van plaats. Met de Modula HC kan u de opslagcapaciteit van uw magazijn optimaliseren. De producten worden georganiseerd en compact opgeslagen in dit opslagsysteem met een hoge densiteit.

Wanneer de Modula HC gecombineerd wordt met WMS software en visuele hulpmiddelen (zoals drop to light systemen) kan een medewerker snel en foutloos picken. Hierdoor zal de picking meer dan 99% correct zijn.

Dankzij de automatische deuren met aanwezigheidssensoren en de perimeterhekken garandeert de Modula HC de hoogste veiligheid, zowel voor operatoren als voor het opgeslagen materiaal.

De horizontale carrousel van Vanas biedt flexibiliteit dankzij zijn verschillende configuraties (2, 3 of 4 systemen) en zijn adaptieve installatie. Hierdoor kan de Modula HC in verschillende omgevingen geplaatst worden, zelfs wanneer er lage plafonds of architecturale obstakels zijn.

Ten slotte is de bediening van de Modula HC uiterst eenvoudig en intuïtief dankzij de grafische interface die medewerkers real-time informatie geven over de status de voorraad en de machine.

Ontdek hier meer over de horizontale carrousel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven