Ga naar hoofdinhoud

Toyota lijft Viastore in


Toyota neemt Viastore over. De Duitse systemintegrator moet Toyota’s  Logistics Solutions Business versterken en meer slagkracht geven in het midden- en kleinbedrijf.

Vijf jaar nadat Toyota Vanderlande inlijfde, doen de Japanners weer een grote overname. Dit keer Viastore.

Toyota Industries Corporatio (TICO) neemt Viastore over om zijn slagkracht op het gebied van automatisering te versterken in het midden- en kleinbedrijf.

Automatisering rukt op

De afgelopen jaren is de vraag naar logistieke automatisering toegenomen door de snelle groei van de e-commerce markt en de krapte op de arbeidsmarkt. Toyota Industries biedt, voornamelijk via haar in Nederland gevestigde dochteronderneming Vanderlande Industries uitgebreide oplossingen om logistieke processen te automatiseren.

Midden- en kleinbedrijf automatisering

Omdat de behoefte aan automatisering toeneemt in sommige specifieke processen van kleine en middelgrote distributiecentra en dus de commerciële potentie, wordt viastore, dat sterk is in de kleine en middelgrote automatisering, verwelkomd als een gewaardeerd lid van de Toyota Industries Group, laat het Japanse wereldconcern weten.

Viastore houdt zich bezig met de interne ontwikkeling van software voor het besturen en beheren van geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen en verschillende materiaal handling systemen. Het bedrijf is met name sterk op het gebied van automatisering die meerdere processen, zoals opslag en transport, koppelt aan optimale materiaalbehandelingsapparatuur en software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven