Ga naar hoofdinhoud

Savoye gaat samenwerken met specialist robotoplossingen


Savoye, een van de mondiale marktleiders op het gebied van opslag en materials handling systemen, kondigt een strategische alliantie aan met Scott Technology, specialist in de ontwikkeling van geautomatiseerde- en robotoplossingen. Het Nieuw-Zeelandse Scott ziet dit als een logische stap om haar klanten en doelgroepen vooruitstrevende technologische oplossingen te kunnen aanbieden.

De samenwerking zal Scott in staat stellen om haar aanbod in materials handling en intralogistieke systemen te kunnen uitbreiden, waaronder geautomatiseerde systemen voor de opslag en handling van dozen. Deze systemen sluiten naadloos aan op de transport-, sorteer- en palletiseersystemen van Scott, zodat het bedrijf een complete oplossing, van begin tot eind, kan aanbieden.

Hervé Aubert, Director for Partnerships bij Savoye, vertelt: “Savoye verheugt zich enorm op deze wereldwijde samenwerking, waarmee wij onze X-PTS® oplossing in markten kunnen introduceren, waar Scott sterk aanwezig is en een goede reputatie heeft. De combinatie van Scott’s ervaring in end-of-line oplossingen en het X-PTS® shuttlesysteem van Savoye zal Scott in staat stellen om een complete oplossing aan te bieden in de food sector.”

John Kippenberger, CEO van Scott, voegt toe: “De markt van de materials handling en intralogistieke systemen is een belangrijke doelgroep voor de Scott Group. Wij hebben al een sterke focus op Europa, mede door de succesvolle samenwerking met onze klant Alvey sinds 2018. Wij verheugen ons erop om deze oplossing van Savoye op het gebied van handling en opslag van dozen te introduceren bij onze klanten in de vleesverwerking en diepvriesomgevingen voor food, met name in de VS. De toevoeging van de Savoye oplossing completeert ons aanbod.”

De samenwerking is mondiaal en versterkt de bestaande proposities van beide bedrijven. Zowel Scott als Savoye hebben vele en diverse klanten, vestigingen in meerdere landen en beschikken gezamenlijk over meer dan 160 jaar ervaring. Beide bedrijven zien de Verenigde Staten als een belangrijke markt en deze strategische samenwerking zal de kansen op succes daar doen groeien.

Paul Deveikis, Director bij Savoye North America, tenslotte: ”Wij zijn enthousiast over deze samenwerking, waardoor wij met Scott een gecombineerde oplossing voor food bedrijven in de VS kunnen ontwikkelen. Savoye North America zal Scott ondersteunen en begeleiden, mede door de productie van het shuttlesysteem in Aurora (Illinois) en onze implementatieteams in de VS.”

Scott en Savoye werken al samen op twee grote projecten; één in de VS en de ander in de Australië/Azië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven