Robotfabrikant Vecna wil pallethandling makkelijker maken • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Robotfabrikant Vecna wil pallethandling makkelijker maken


De Amerikaanse robotfabrikant Vecna Robotics en Alta Material Handling Company, leverancier van material handling-technologie, gaan samenwerken. 

Door de handen ineen te slaan, bieden ze leveranciers van material handling-oplossingen intelligente geautomatiseerde pallethandling-oplossingen aan.

In de Verenigde Staten zijn dagelijks meer dan 1,8 miljard pallets in omloop. Maar nog geen 1 procent van het aantal interne transportmiddelen die die pallets vervoeren, is geautomatiseerd. Vecna Robotics en Alta MH willen het handlen van pallets in distributiecentra wél automatiseren en dus eenvoudiger maken. 

“We zijn enthousiast over de potentie van deze samenwerking, vooral omdat we de vraag naar AMR’s bij onze klanten zien groeien naarmate ze meer te weten komen over het verschil tussen AGV’s en AMR’s”, aldus Joe Bollman van Alta. 

Bollman: “Klanten vragen om functies zoals de mogelijkheid om in realtime om te leiden en vrij rond obstakels te navigeren. Vandaag de dag zijn autonome material handling-oplossingen een cruciaal onderdeel om organisaties te helpen gelijke tred te houden met de eisen van de industrie en het tekort aan arbeidskrachten te compenseren.”

Alta MH zal de pallethandlingoplossingen van Vecna ​​Robotics specificeren, verkopen en onderhouden, inclusief zelfrijdende vorkheftrucks, pallettrucks en trekkers.

“We staan ​​te popelen om deze samenwerking met Alta te starten, aangezien het bedrijf een grondige kennis heeft van de behoeften van de klant en een innovatieve kijk heeft”, zegt Matthew Cherewka van Vecna. “Met Alta’s uitgebreide bereik en reputatie zijn we verheugd om met hen samen te werken om hun aanbod uit te breiden en onze oplossingen landelijk in te zetten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven