Ga naar hoofdinhoud

Nieuw Gryphon scanmodules van Datalogic


Datalogic presenteert de nieuwe Gryphon GFS4500 scanmodules. Dit apparaat is ontworpen voor een groot aantal zelfbedieningstoepassingen in de detailhandel, productie, gezondheidszorg en transport en logistiek. Het biedt verbeterde technologische prestaties en robuustheid, maar is klein van stuk voor eenvoudige integratie in kiosken, informatiepunten, self-check-in en toegangscontrole.

Het GFS4500-model, dat in twee versies wordt aangeboden, komt met externe behuizing, is geschikt voor alle bovengenoemde toepassingen, is klaar voor gebruik met minimale inspanning en is dankzij diverse bevestigingspunten eenvoudig te monteren vanaf elke kant. Dan is er nog een versie zonder behuizing, de GFE4500, ideaal voor aangepaste of op maat gemaakte geïntegreerde oplossingen.

Een robuust ontwerp, van binnen en van buiten, vormt de basis voor een lange levensduur van de GFS4500 scanmodules. Het apparaat kan ook heel goed buiten worden geïnstalleerd. Het beschikt over een behuizing met IP54-afdichting, een UV-beschermd krasbestendig venster en een grote bestendigheid tegen temperatuurschommelingen en per ongeluk stoten of trillingen. Datalogic voorziet elk apparaat van een toonaangevende fabrieksgarantie van 5 jaar.

De Gryphon GFS4500 scanmodule maakt gebruik van een zeer geavanceerde Megapixel sensor in combinatie met groothoekoptiek en onderscheidende rode of witte verlichtingstechnologie met instelbare helderheid om te voldoen aan een breed scala van leestoepassingen. Deze scanmodule kan alle 1D- en 2D-barcodes scannen en leest snel en succesvol alle labels, zelfs bij snelle bewegingen, ongeacht hoe de code is georiënteerd of hoe nabij hij is. De ingebouwde geavanceerde decoderingsalgoritmen en de snelle microprocessor maken het mogelijk om snel barcodes, klantenkaarten en coupons te lezen vanaf elk type media, inclusief smartphone displays.

De ingebouwde connectiviteit ondersteunt zowel USB als RS-232 communicatie om interfacing met een verscheidenheid aan hosts mogelijk te maken. De USB-only GFS4500 versie wordt geleverd met een standaard micro-USB connector, gekoppeld aan een stevige vergrendelingsclip om te voorkomen dat de kabel losraakt. De andere versies hebben een geïntegreerde kabel. Is het aflezen gelukt, klinkt er een luide, hoorbare pieptoon en verschijnt de beroemde Green Spot die Datalogic gebruikers erg waarderen.

De Gryphon GFS4500 scanmodule biedt een krachtige, veelzijdige en duurzame oplossing voor nieuwe en bestaande scantoepassingen waar de ruimte beperkt is en de eerste keer lezen een must is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven