Körber lanceert nieuw WCS • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Körber lanceert nieuw WCS


Körber heeft UCS ontwikkeld, een WMS om inkomende en uitgaande stromen van geautomatiseerde logistieke locaties te optimaliseren.

Körber lanceert in het eerste kwartaal van 2023 Körber UCS (Unified Control System), een WCS om end-to-end stromen optimaal te beheren. Alle technologieën die in het magazijn aanwezig zijn, worden door deze oplossing georkestreerd: handlingapparatuur, AMR, spraakoplossingen, enz.

Door gebruik te maken van WMS-gegevens om voorraden en middelen te analyseren, communiceert het automatisch, op een relevante manier, de uit te voeren taken naar robots, menselijke operators en installaties.

Productiviteit

Sean Elliott, EVP en CTO Software bij Körber “Supply chain executives noemen software-, hardware- en technologie-integratie consequent als een van hun top vijf uitdagingen. De unieke mogelijkheden van Körber UCS bieden op maat gemaakte, geoptimaliseerde installatiefasen en upgrades van een reeks magazijntechnologieën – allemaal op één plek – om de operaties zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde productiviteit, een betere ROI en lagere systeemkosten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven