Australische supermarkt kiest voor STOREPICK van Vanderlande • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Australische supermarkt kiest voor STOREPICK van Vanderlande


Vanderlande levert zijn STOREPICK-oplossing aan het nieuwe distributiecentrum van Woolworths in Sydney, Australië.

Woolworths is de grootste supermarktketen van Australië en opent vanwege de groei een nieuw warehouse. De logistiek zal daar bestierd worden door Primary Connect, de supply chain-tack van Woolworths. 

Om de processen te optimaliseren, kiest Woolworths voor STOREPICK, een gerobotiseerde, end-to-end magazijnoplossing die zowel inkomende als uitgaande goederen verwerkt. Onderdeel van het systeem is onder meer een ADAPTO-shuttlesysteem van Vanderlande, AGV’s, intelligente robots voor casepicking en Goods-to-Picker-werkstations. 

“Om gelijke tred te houden met de groeiende vraag en de steeds veranderende verwachtingen van de klant, moeten we blijven investeren in nieuwe technologie en extra capaciteit om onze supply chain te verbeteren. We zijn verheugd om deze reis te maken met onze vertrouwde technologiepartners van Vanderlande”, aldus Paul Graham van Primary Connect.

Roald de Groot, Vanderlande’s directeur voor Australië en Nieuw-Zeeland, is trots op de nieuwe opdracht: “Het is de afgelopen twee jaar een ongelooflijke reis geweest voor de lokale en buitenlandse teams van Vanderlande, die nauw hebben samengewerkt met het ontwerpteam van Woolworths om dit project te realiseren. We zijn enorm trots om Woolworths te voorzien van deze state-of-the-art volautomatische oplossing en willen hier in de toekomst graag op voortborduren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven