Andrew Manship nieuwe ceo van Vanderlande • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Andrew Manship nieuwe ceo van Vanderlande


Andrew Manship is de nieuwe ceo van Vanderlande. Hij start op 1 januari 2024.

Andrew Manship  volgt per januari 2024 de huidige ceo van Vanderlande, dat zich meer richt op mkb Nederland, Remo Brunschwiler op. Brunschwilerstapt over naar niet-uitvoerende managementfuncties.

Manship die sinds 2016 werkzaam is bij Vanderlande, is momenteel Executive VP BU Airport & Parcel Solutions bij Vanderlande. Hij brengt een sterke klantgerichte focus in zijn nieuwe rol, evenals een diepgaand begrip van Vanderlande’s bedrijfsstrategie, activiteiten en wereldwijde markten mee aldus het bedrijf. Daarnaast kan heeft hij veel ervaring binnen de geautomatiseerde material-handling industrie.

Norio Wakabayashi, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vanderlande: “Wij zijn ervan overtuigd dat Manship de beste kandidaat is om Vanderlande door de volgende groeifase te leiden. Hij heeft met succes de wereldwijde luchthavenactiviteiten van het bedrijf uitgebreid en waardevolle portefeuillesynergie met de pakketactiviteiten. Vanderlande zal blijven profiteren van zijn visionaire branche-expertise en een onwrikbare klantgerichtheid, versterkt door zijn waardegedrevenheid.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven