Ga naar hoofdinhoud

AGV Egemin gelauwerd in China


De FLV 3315/C Counterbalance AGV van Egemin Automation heeft onlangs het predicaat innovatief AGV-product op de Chinese markt gekregen. Egemin kreeg daarvoor een plek toebedeeld in de ‘Top 10 van Innovatieve AGV Producten’. De fabrikant meldt trots dat het daarmee het enige buitenlandse bedrijf is in deze lijst.

“Dit marktoverzicht vormt een speciale categorie in het ‘2016: 4de Industriële Ontwikkelingsforum over intelligente logistiek met magazijnrobots’ dat georganiseerd werd door het Logistics AGV Robot magazine, het Logistics AGV Robot Instituut en de Hannover Messe”, aldus Egemin in een toelichting. “Deze prestatie bevestigt de vaste voet die Egemin gekregen heeft op de belangrijke Chinese AGV-markt, en de mogelijkheden van het bedrijf om te concurreren met lokale fabrikanten.”

Buitenlandse fabrikant

Egemin meldt verder dat het ‘Top 10 marktoverzicht van de meest innovatieve AGV producten’ het uiteindelijke resultaat is van een online voting, enquêtes bij gebruikers en een bespreking door een expertpanel. Dit was volgens eigen zeggen de eerste deelname van Egemin aan dit soort van verkiezingen. “Het feit dat we als enige buitenlandse AGV fabrikant opgenomen werden in dit marktoverzicht vormt op zich al een belangrijke realisatie voor Egemin in China”, verduidelijkt Arion Wang, Country Manager bij Egemin China. “Dit versterkt onze merkherkenning en beloont de inspanningen van Egemin om ter plaatse en in hun eigen taal service te verlenen aan onze klanten. We zijn nog altijd een van de weinige buitenlandse AGV-bedrijven met een lokale vestiging in China.”

Verschuifbare vorken

Volgens de organisatie zijn de verschuifbare vorken met variërende vorkopeningen, voor de behandeling van ladingen met verschillende afmetingen, en het vermogen om een lading van 1,5 ton op te heffen tot op een hoogte van 3,3 meter de doorslaggevende voordelen van de E’gv FLV 3315/C. “Het toestel is ook betrouwbaarder en biedt een betere kwaliteit dan concurrerende AGV’s.” Egemins FLV 3315/C AGV-voertuigen worden in Europa geassembleerd volgens CE-normering en vervolgens in China ingevoerd.

“De FLV 3315/C E’gv is onze nieuwste Counterbalance AGV. Deze toestellen zijn zeer zeldzaam in China en we zijn er zeker van dat dit model een belangrijk product zal worden in de sector van de transporttoepassingen voor gesloten ladingen”, meent Arion Wang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven